Onze trajecten

Een overzicht

In het gratis intakegesprek bespreken we een aantal vragen: Wat wil je leren? Weet je en kan je al veel?

De verschillende niveau's

Mogelijkheden

Hulp nodig bij het aanvragen van een lening bij DUO?
lees verder..

Didactisch

Hoe gaan we te werk

Iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, spreken en rekenen.

Examens

Staatsexamen NT2?

Of een inburgeringsexamen, lees verder..

Over ons

CLC/Inburgering en Taaltrainingen

CLC/Inburgering en Taaltrainingen is een onderdeel van Computer Learning Center.
Wij zijn een zelfstandige organisatie voor Inburgering, NT2 lessen en digitaal opleiden en examineren. Bij CLC/Inburgering en Taaltrainingen kunt u terecht voor Inburgering, Alfabetisering, Staatsexamens NT2 en taaltrainingen. De medewerkers van CLC werken vooral met passie en hebben compassie voor de doelgroep.
Kijk voor meer informatie over de opleidingsmodelijkheden rond op de deze website en Computer Learning Center.

Missie/doel

Bij CLC/Inburgering en Taaltrainingen staat de cursist centraal. Dit betekent dat wij niet gaan voor persoonlijk gewin, maar dat wij ervoor zorgen dat cursisten een kwalitatieve inburgeringscursus krijgen en de docent een prettige werkplek heeft.
Het onderscheid met andere organisaties is dat wij willen blijven werken met korte lijnen. Geen managementlagen, waardoor cursisten echt waar krijgen voor hun geld. We investeren in een fijne werkplek met de meest optimale lesmaterialen en dat de docenten zich bezig kunnen houden met hun vak, namelijk lesgeven.
Voor CLC/Inburgering en Taaltrainingen als onderdeel van Computer Learning Center, is het belangrijk dat er gestreefd wordt naar een gezond ondernemersklimaat.